Om Bygg Smartere AS

Vi tilbyr byggematerialer tilpasset dagen og morgendagens strengeste krav til miljøet.

Gjennom samarbeid med svært miljøbevisste produsenter er vi i stand til å tilby byggenæringen lydabsorbenter (Baux) for inne og utebruk, utvendige, innvendige vegg og himlingsplater, ytterveggselementer og takelementer i treullsement ( Semullit).

Treullsement er totalt fritt for giftige emner og er en svært god lyd og klimaregulator. Treullsement kan ikke råtne eller danne muggstoffer og kan erstatte en mengde andre byggeprodukter som ikke er like klimanøytrale.

Våre treullsement-produkter har selvfølgelig dokumentasjon for sitt innhold gjennom Environmental Product Declaration -EPD. Vi produserer våre Semullit plater og Baux lydabsorbenter langt inne i de Svenske skoger, og råstoffet er gran som ikke kan benyttes til andre byggematerialer. Ekte vare rett fra skogen!

Gamle brukte mursten, er et annet produkt vi arbeider med. For hver mursten vi renoverer sparer vi miljøet for 0,5kg CO2.Dette tilsvarer ca 30kg CO2 pr.m2! Vi leverer i flere formater og farger, ferdig emballert og tilkjørt. Ved å handle gamle mursten viser en sitt miljøengasjement i praksis og det er faktisk tillat! Environmental Product Declaration/EPD er tilgjengelig også for gamle mursten.

For videre informasjon om hvert enkelt produkt, vennligst gå til «produkter» og velg produkt.
 

Bygg Smartere AS ble kåret til "Gaselle-bedrift" i 2019.